Редактор: Недко Петровe-mail: [email protected]Кадър: Господари на ефираНе съм гледал вечерното шоу на

...
Редактор: Недко Петровe-mail: nedko_petrov_petel.bg@abv.bgКадър: Господари на ефираНе съм гледал вечерното шоу на
Коментари Харесай

Слави за Цитиридис: Човекът няма чувство за хумор. Предаването му е глупост и върви на инат

Редактор: Недко Петров

e-mail: [email protected]

Кадър: „ Господари на ефира ”

„ Не съм гледал вечерното шоу на БТВ. За някои неща човек би трябвало да има топки, човек би трябвало да има мощен темперамент, с който да надмогне себе си. ”

Така Слави Трифонов отговори на въпрос на консуматор дали гледа шоуто на своя правоприемник по БТВ Николаос Цитиридис  в непосредствено предаване на фейсбук страницата на " Господари на ефира ",

После обаче със сериозен звук Слави добави:

„ Гледах го, несъмнено. Голяма нелепост. Човекът няма възприятие за комизъм, а се пробва да има. Мисля, че е доста млад. В Съединени американски щати водещите на такива тв продукции стартират над 40 години, аз стартирах на 33.

Това предаване върви напук, другояче от дълго време трябваше да бъде спряно. В него няма нещо, което върви като рейтинг. То съществува, защото някой е похарчил някакви пари и в този момент би трябвало напук някой да се прави на водещ. А другояче би трябвало да се дава път на младите, само че в случай че го дадеш на млад малоумен човек, значи ти си ужасно малоумен остарял човек. ”

В отговор на различен въпрос Слави призна, че няма желание да кани Бойко Борисов за предаване в своята телевизия 7/8.

„ Още не съм окуражен, по тази причина няма да го поканя. ”, стимулира решението си шоуменът.

PETEL.BG се дистанцира през цялото време от съобщаването като изключителна вест на броя на умряли остарели хора в Италия, Испания и други страни с огромен % възрастно население.

Засега няма никакви данни, които да демонстрират, че има някакво нарастване на междинната сезонна смъртност в нито една от страните, което да постанова тази статистика да се оповестява като изключителна вест.

Информирайте се от достоверни източници!

Не се подавайте на операции и на евентуални опити на измамници и политици да употребяват изключителната финансова рецесия за користни персонални цели.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР